6972649880 Οξυάς 1, Παναγίτσα, Χαλκίδα gogos.stam@gmail.com

Stamoulis Group
Ανακαινίσεις - Μεταλλικά Κτίρια - Κουφώματα - Ντουλάπες - Πόρτες - Κουζίνα - Χαλκίδα


Καλωσορίσατε στη Stamoulis Group!

Η Stamoulis Group είναι μια εταιρεία με έδρα την όμορφη πόλη της Χαλκίδας και ασχολείται με ανακαινίσεις, κουφώματα, ντουλάπες, πόρτες, κουζίνες και εφαρμογές δομικών υλικών κάθε μεγέθους. Με 20 χρόνια εμπειρίας και μια ομάδα συνεργατών που έχει επιλεγεί μετά από συνεργασίες χρόνων, αναλαμβάνουμε την ανακαίνιση κατοικιών και την εφαρμογή δομικών υλικών με ευθύνη, εγγύηση και αριστη τεχνική εγκατάσταση. Στην Stamoulis Group, η ποιότητα των προϊόντων και υπηρεσιών μας για τους πελάτες μας είναι η πρώτη μας προτεραιότητα. Έχουμε καταφέρει να δημιουργήσουμε μια εταιρεία με μακροχρόνια παρουσία στον κλάδο και έχουμε κατακτήσει την εμπιστοσύνη των πελατών μας.

Στην Stamoulis Group προσέχουμε τα κοστολόγια και εργαζόμαστε με τον πιο αποδοτικό τρόπο για να εξασφαλίσουμε ότι οι πελάτες μας λαμβάνουν την καλύτερη δυνατή αξία για τα χρήματά τους. Είμαστε δεσμευμένοι να παρέχουμε υψηλή ποιότητα κατασκευής και υλικών, ενώ ταυτόχρονα εργαζόμαστε για την επίτευξη των καλύτερων τιμών στην αγορά. Εάν ψάχνετε για μια αξιόπιστη εταιρεία που θα αναλάβει την ανακαίνιση του σπιτιού σας ή την εφαρμογή δομικών υλικών, η Stamoulis Group είναι η ιδανική επιλογή. Εμπιστευτείτε μας για ένα αποτέλεσμα που θα σας ενθουσιάσει!

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να ξεκινήσουμε μια εποικοδομητική συνεργασία.
 

 

Μεταλλικά Κτίρια

Μεταλλικά Κτίρια

Αναλαμβάνουμε ολοκληρωμένα έργα, από τον σχεδιασμό και τη μηχανική κατασκευή έως την εγκατάσταση και την παράδοση. Είμαστε εξοικειωμένοι με τις απαιτήσεις του κάθε έργου και διαθέτουμε την τεχνογνωσία.

Περισσότερα
Μεταλλικά Κτίρια

Μεταλλικά Κτίρια

Η εμπειρία μας στην κατασκευή μεταλλικών κτιρίων εκτείνεται σε πολλούς τομείς, συμπεριλαμβανομένων των βιομηχανικών, εμπορικών και αγροτικών εφαρμογών.

Περισσότερα
Κουφώματα

Κουφώματα

Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους επαγγελματίες με τεχνική γνώση και εμπειρία στην τοποθέτηση κουφωμάτων. Κατανοούμε την σημασία της ακρίβειας και της επαγγελματικής εγκατάστασης για την επίτευξη αξιόπιστων αποτελεσμάτων.

Περισσότερα
Πόρτες

Πόρτες

Με μια ευρεία γκάμα ποιοτικών πορτών εσωτερικών και εξωτερικών, είμαστε σε θέση να παρέχουμε επιλογές που συνδυάζουν λειτουργικότητα, αισθητική και αντοχή.

Περισσότερα
Επαγγελαμτικοί Χώροι

Επαγγελαμτικοί Χώροι

Με πολυετή εμπειρία και εξειδικευμένη ομάδα επαγγελματιών, η εταιρεία προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες ανακαίνισης και αναβάθμισης επαγγελματικών χώρων που ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς πελάτες.

Περισσότερα
Κατσκευή Μπάνιου

Κατσκευή Μπάνιου

Εάν αναζητάτε μια επαγγελματική και εξειδικευμένη εταιρεία για την κατασκευή του μπάνιου των ονείρων σας, η Stamoulis Group είναι η ιδανική επιλογή για να φέρετε τις ιδέες σας στην πραγματικότητα

Περισσότερα
Κουζίνα

Κουζίνα

Κατανοούμε ότι η κουζίνα είναι ένας χώρος ζωτικής σημασίας σε κάθε κατοικία και επιχείρηση, και προσφέρουμε εξειδικευμένες υπηρεσίες για να δημιουργήσουμε λειτουργικές, αισθητικά ελκυστικές και πρακτικές κουζίνες.

Περισσότερα
Κουζίνες

Κουζίνες

Συνεργαζόμαστε με κορυφαίους προμηθευτές επίπλων κουζίνας και χρησιμοποιούμε υλικά υψηλής ποιότητας, όπως ξύλο, μέταλλο και λείες επιφάνειες, για να εξασφαλίσουμε μια κουζίνα που είναι ανθεκτική, αισθητικά ελκυστική και εύκολη στη συντήρηση.

Περισσότερα
Κουζίνες

Κουζίνες

Επιπλέον, προσφέρουμε ανακαίνιση κουζίνων για να αναβαθμίσετε την υπάρχουσα κουζίνα σας.

Περισσότερα
Ντουλάπες

Στη Stamoulis Group, κατανοούμε ότι η κατασκευή και η τοποθέτηση ντουλαπών είναι μια σημαντική επένδυση για τους πελάτες μας, και γι' αυτό δεσμευόμαστε να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας

Περισσότερα